vineri, 30 septembrie 2016

Cu prietenii, la joacă - norul Ilincăi

    O fetiță drăguță foc și energică, pe care am avut bucuria să o cunosc personal acum câteva săptămâni, împlinește peste câteva zile un an, de aceea am ales pentru norișorul care va ajunge la ea, un material vesel, care să îi stârnească interesul, știut fiind că la vârsta asta copiii au mai degrabă reacție la chipuri și expresii ale feței și mai puțin la obiecte, oricât de colorate ar fi. 
                     
   Spre deosebire de alți nori-pernuță, creați pentru copii un pic mai mari, acesta are mai puțină umplutură, să fie potrivit pentru stat pe el în cărucior, în pătuț sau pe jos. Este ușor, pufos și poate fi spălat la temperaturi înalte, umplutura (hipoalergenică și antiaglomerantă)
permițând acest lucru, așadar sper să fie un cadou potrivit pentru Ilinca. M-aș bucura să îi placă și să se împrietenească repede cu mulțimea de copii de pe norul ei călător (care poartă numărul 2, din seria nouă de nori). La mulți ani! :)

   Dacă vă doriți un nor călător pentru voi sau pentru a-l oferi în dar, dați de veste. Materialul acesta nu mai este pe stoc, dar sunt altele, tot din bumbac, cu imprimeuri la fel de drăguțe. Pentru informații în legătură cu timpul de execuție, mărime, material, preț, trimiteți un mesaj la... Biroul de nori: noricalatori@gmail.com sau utilizați formularul de contact din josul paginii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu