joi, 15 septembrie 2016

Nori de toamnă și de noi începuturi


   Azi, pe 15 septembrie, când în copilăria noastră începea școala, un nou nor a plecat într-o călătorie, sper eu, lungă și frumoasă, alături de  o prietenă foarte dragă. E primul de când am hotărât ca pe lângă nume să le dau și număr, așadar, iată, avem norul the pink panther (nr.1). Este în culori de toamnă și e însoțit de nori de vreme bună, să fie cu noroc!

 Și, ca să vedeți că nimic nu e întâmplător: norul nu e roz, dar am primit eu ceva roz de la prietena mea (vă arăt, promit!), apoi tema muzicală este una din favoritele ei, așadar potriveală maximă! V-am zis eu, norii călători sunt foarte speciali!... :)


   Dacă vă doriți un nor al vostru, dați de veste. Material cu Pantera Roz nu mai am, dar am altele, cu imprimeuri la fel de drăguțe. Pentru informații în legătură cu timpul de execuție, mărime, material, preț, trimiteți un mesaj la... Biroul de nori: noricalatori@gmail.com sau utilizați formularul de contact din josul paginii.

 Stați pe-aproape, în foarte scurtă vreme, voi posta și materiale din care puteți alege, dar și norii deja lucrați, aflați ”pe stoc” și care abia așteaptă să ia startul!... :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu