joi, 6 octombrie 2016

”Fata din nor”

    Când rămăne o bucățică de material de la un alt proiect, mă străduiesc să îi găsesc utilitate, parcă e și păcat să risipești ”materia primă”, mai cu seamă când știi că se paote transforma într-o jucărie care poate aduce bucurie unui copil. Cui nu i-ar plăcea să-i zâmbească o fetiță cu codițe, dintr-un noișor moale și albastru, din care se revarsă panglici colorate? ;) Este o jucărie ușoară ce poate fi ținută în mână chiar și de cei mai mici copii, se poate spăla la temperaturi înalte, umplutura este hipoalergenica și antiaglomerantă, panglicile decorative sunt întărite la cusături pentru a prezenta siguranță. 

     Aceste proiecte vor fi din ce în ce mai dese, am o mulțime de idei, cutii întregi cu materiale și e amuzant să lucrezi ”la scară mică” :) 
      Acest produs este DISPONIBIL și nerădător să călătorească! Cine dorește, cine poftește este rugat să dea un semn la  Biroul de nori: noricalatori@gmail.com, să utilizeze formularul de contact din josul paginii sau să lase un mesaj pe pagina de facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu